Weboldal készítés és keresőoptimalizálás

Sorozatunk első cikkében a weboldal készítés előkészületi folyamataival foglalkoztunk. A második részben a keresőoptimalizálás többi részletével, amely egy rendkívül összetett folyamat, és ami megfelelő körültekintést és szakértelmet kíván mindenkitől. Ebben a cikben vagy bejegyzésben az elméleti szakasz gyakorlati kivitelezésének legelső fázisát vesszük szemügyre szakértő segítségével.


Weboldal készítés során

Weboldal készítés során már a tervezésre is kiemelt figyelmet kell fordítani. Sok önmagát szakértőnek vagy webtervezőnek minősítő cég úgy gondolja, ha már tudja, hogy kinek készül a weblap és birtokában vannak a megkapott fotók és grafikai elemeknek. Ezután következhet a webpage grafikai kivitelezése és keresőoptimalizálása.

Profi weboldal készítés és keresőoptimalizálás

Minden cégnek szüksége van profi weboldal szerkesztésre és keresőoptimalizálásra. Mi nem a grafikus tervekkel állunk elő először, hanem egy tervvel, vagy magyar kifejezéssel Plan készítésével folytatjuk a munkát, hogy elérjük a közös célt és honlapját elérhetővé tegyük az interneten szörfözők millióinak..

Ez a megfontolt és átgondolt metódus számos előnnyel jár. A megrendelővel közösen készülő tervek sokkal pontosabban képesek visszaadni az általa elképzelt koncepciót mint az általunk előkészített sablonok. Megkönnyíti a webdesigner munkáját is ha wordpresst vagy egyedi phpt használunk. Így az egyik leginkább időigényes folyamat rövidíthető le, ezzel jelentős költséget spórolva meg mindenkinek.