Tudjon meg mindent, ami a videó marketingről van itt

Keresi a termékek és szolgáltatások reklámozásának módját a közösségi médiumok által jelenleg használt szöveges médiumokon? Ha igen, akkor a videó marketing a következő lépés, amit meg kell próbálnia. A videó marketing lehetővé teszi, hogy testbeszédet közvetítsen, amelyet más online médium nem tesz. Ha meg szeretné tanulni, hogyan kell elkezdeni, vagy csak jobb a videó marketingen, olvassa tovább.

Kérje meg ügyfeleit, hogy hozzanak létre saját videókat. Például szervezhet egy versenyt, és felkérheti az ügyfeleket, hogy filmjeiket készítsék el a termékek használata közben. Jutalmazza meg a legjobb videókat egy érdekes díjjal, és használja a benyújtott videókat a közösségi média marketing kampányának és webhelyének reklámanyagaként.

Egy másik dimenzió hozzáadásához a videó marketing kampányába a cég logója is szerepel. Ez könnyen elvégezhető a cég logójának clip art képének közvetlenül a videóba való beillesztésével. A kép leggyakoribb elhelyezése a képernyő alján vagy a videó felső sarkában található.

Ha továbbra is kísérletez a videó marketingrel, válasszon egy kis vásárlói közönséget, és kérje meg őket, hogy nézzék meg a videókat, és adjanak visszajelzést. Ez egy jó módja annak, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a videó marketing megközelítése releváns a célközönség számára.

A gyártás költsége nem határozza meg a videó minőségét. Nem kell professzionális felszerelésre; csak győződjön meg arról, hogy a fényképezés során fókuszált és kiegyensúlyozott marad. A forgatókönyvből történő olvasás hamisnak és kínosnak tűnhet. Pihenjen, forduljon a kamera felé, és beszéljen természetesen. Lehet, hogy nem is kell annyira. A képeket vagy a PowerPoint diákat akkor is használhatja, ha nem szeretné megjeleníteni a videókat.

Ösztönözze a nézőket, hogy kommentálják a videódat, és ossza meg barátaival. Minél több videót generál a videód, még akkor is, ha negatívan elhajlik, nagyon előnyös lehet. A videó megosztása segíti az üzenetet a többi ember számára, akik nem törekszenek az Ön részéről, és az emberek nagyobb valószínűséggel látnak valamit, amit egy barátja küldött.

Mindig nézze meg videóit, mielőtt közzétenné őket. Ez egy egyszerű és nyilvánvaló kijelentés lehet, de szükséges. Nézze meg a videókat, és győződjön meg róla, hogy nincsenek hibák. Győződjön meg róla, hogy jó és a minőség jó. A videók tükrözik a cégedet, így ha rosszul néznek ki, akkor a te dolgod is.

Tartsa érdekesnek a tartalmát. Ha videót hoz létre a vállalkozásának forgalmazására, érdekes, szórakoztató és innovatív. Népszerű videofelvételi webhelyek, mint például a YouTube, számos potenciális ügyfelet képesek kitenni, de nem lehet unalmas videókat vonzani. Az emberek szórakoztató és informatív videókat szeretnének nézni. Minél érdekesebb, annál több néző.

Ez a cikk számos javaslatot adott a videó marketingről. Lehet, hogy használhatja őket a kezdéshez. Előfordulhat, hogy már videohirdetés is van, és csak néhány mutatóra van szüksége, hogy hogyan lehetne jobbá válni. Mindkét esetben az itt bemutatott ötleteknek ezt a marketing lehetőséget kell segítenie abban, hogy előmozdítsák az ügyét.