Sub Heading

Amit a mobiltelefonokról tudni kell


Ha szeret beszélgetni, akkor biztosan sokat tud a mobiltelefonokról. Sajnos a technológia nagyon gyorsan fejlődik, és nehéz rajta tartani a lépést. A Bluetooth, az érintőképernyők és a mobiltelefonok sok más aspektusa miatt mindent tudnunk kell róluk. Ez az információ olyan információkat tartalmaz, amelyek segítségével mobiltelefon-szakértővé válhat.


Próbáljon meg nem elfogadni olyan frissítéseket, amelyek a levegőben vannak, vagy olyan alkalmazásokat, amelyek sok memóriát vesznek el a telefonjától. Ez hosszú távon csökkenti a teljesítményét, és csökkenti a feldolgozási teljesítményét. Győződjön meg róla, hogy csak azt adja hozzá a telefonjához, amire szüksége van a memória megőrzése érdekében.


Óvakodjon a gyenge térerővel rendelkező területektől. A rossz térerő nem csak bosszantó, de az akkumulátort is nagyon megterheli. Még ha nem is használja a mobiltelefonját, ha olyan területen van bekapcsolva, ahol rossz a térerő, az teljesen lemerítheti az akkumulátort.


Ha gyenge a térerő, fontolja meg, hogy egy időre kikapcsolja a mobiltelefonját. A gyenge jelek hírhedten sokat fogyasztanak a mobiltelefon akkumulátorán. Ha olyan területen tartózkodik, ahol csak egy-két sávos a térerő, nagyon gyorsan lemerül. Ha azt tervezi, hogy egész nap kint lesz, a telefon egy időre történő kikapcsolása a legjobb megoldás, hogy később is maradjon némi akkumulátor.


Egy-két naponta indítsa újra a telefonját. Mivel folyamatosan használja a telefon funkcióit, például az alkalmazásokat, az e-maileket és a böngészőket, a telefon gyorsítótárazza az információkat. Ezen adatok nagy része felesleges, és egy újraindítással kiüríthető. Ezáltal felszabadulnak a rendszer erőforrásai, és megszűnnek a lehetséges hibák.


Gondoskodjon arról, hogy az akkumulátor töltője mindig rendelkezésre álljon. Ha van ilyen az autójában, otthon és az irodában, akkor bármikor fel tudja tölteni a telefonját, amikor csak szükséges. Bizonyos felhasználási módok sok akkumulátort vesznek igénybe. Kerülje el, hogy így veszítse el az akkumulátor energiáját.


Ne hagyja, hogy a telefonja vizes legyen. Sokan tönkre teszik a mobiltelefonjukat azzal, hogy víz kerül bele. Ennek elkerülése érdekében próbálja meg a telefont távol tartani a vízforrásoktól. Hiába érzi magát biztosnak, hogy a telefonját a kezében tartja, balesetek még mindig előfordulhatnak.


A barátai jó tanácsadók ebben a témában. Megbízhat bennük, és tapasztalatgyűjteményük óriási segítséget nyújthat. Ez biztosítja, hogy a megfelelő telefont kapja meg.


Ismerje az államában érvényes mobiltelefontörvényeket, ha vezetésről van szó. Sok államban tilos mobiltelefonon SMS-t írni és vezetni. Még ha technikailag legális is az Ön államában, akkor sem jó ötlet. Sok baleset történik az SMS-ezés miatt. Ha mindenképpen kommunikálnia kell, telefonáljon kihangosító készülékkel, vagy húzódjon le az útról, hogy sms-t írjon.


A legtöbb okostelefonból hiányzik az optikai zoom funkció. Ha meg szeretné próbálni, hogy közeli képet készítsen valamiről, közelebb kell mennie ahhoz, amit lefényképez. Lehetőség van azonban olyan objektív megvásárlására, amelyet hozzáadhat, és amely lehetővé teszi a nagyítást.


Manapság fontos, hogy kapcsolatban maradjunk. Ez azt jelenti, hogy lépést kell tartania a technológiával. Ez a cikk azért íródott, hogy tanácsokat adjon a mobiltelefon használatához. Most már jobban kell éreznie magát, amikor a mobiltelefonokról van szó.