Mindenki egyaránt igényli ezeket az autóvásárlási tippeket

Egy autó vásárlása unalmas, nyomorult munka lehet. Meg kell találnod egy autót, amit akarsz, majd győződj meg róla, hogy megengedheted magadnak, majd foglalkozol az eladóval! Tegye ezt a helyzetet kevésbé házimunkának, ha elolvassa ezt a cikket, és elnyeli a nagy tudást, amit ma meg kell kínálnia.

Készítsen költségvetést, mielőtt autókölcsönzésre kerülne, így nagyszerű ötlete van az árkategóriájában. Próbáld meg a lehető legjobban a költségvetésedet. Ha át kell mennie, az átutalandó összeg nem lehet olyan jelentős, hogy pénzügyi kötődésbe hozza Önt.

Ha egy használt autó piacán tartózkodik, mindig kapjon egy CarFax-jelentést. A CarFax-jelentés tájékoztatja Önt arról, hogy az autó balesetben volt. Ha az autó baleset volt, valószínűleg továbbra is keresni akar, és nem vásárolja meg az autót.

Ha új autót szeretne vásárolni, készítsen költségvetést, mielőtt elindulna. Ne kapjon autót, ami több, mint amennyit megengedhet magának, még akkor is, ha egy eladó igyekszik meggyőzni Önt. A kereskedő nem az, aki 6 évig fizet az autóért.

Mindig teszteljen autót, mielőtt megvásárolná. Meg kell tenned, még akkor is, ha korábban ilyen autót vezetett, talán nem tetszik ez a különleges. Nincs két autó pontosan ugyanaz. Adj minden autónak egy tesztvezetést, amely megakadályozza a citrom vásárlását.

Mielőtt bármilyen szerződést aláírna, olvassa el az időt, hogy elolvassa minden sort, beleértve a finom nyomtatást is. Ha bármit felsorol, amit nem értesz, ne írd alá mindaddig, amíg nem kapsz megértést. Az ártalmatlan ügynökök szerződést használhatnak sok olyan díj beszúrására, amelyeket nem vitattak meg.

Ha már jó autót vezetsz, ne szállítsd azt a márkakereskedőbe, ha egy másik keresed. Ez különösen akkor fontos, ha a járművet kereskedni kívánja. Az eladók ezt használhatják, hogy elutasítsák a kevésbé nagylelkű ajánlatot.

Mielőtt belépne egy új autóba, győződjön meg róla, hogy alaposan megvizsgálta az aktuális autó értékét. Valójában miért nem próbálja meg először eladni, mielőtt megvásárolná. Akárhogy is, akkor többet fog kapni a járművéről, ha tudod, mi az igazán megéri.

Az új autóval kapcsolatos ügylet megtárgyalása során online információval kell rendelkeznie. Számos webhely kínál számodra olyan számítókat, mint a számlázás és az ösztönzők, és ez az információ értékes lehet, ha az árat tárgyalod. Nyomtassa ki, és hozza az autókereskedőhöz, így nem kérdéses, hogy pontosan mit mond.

Van-e olyan speciális funkció, amit igazán akar? Ez a fűtött ülések vagy a napfénytető? Mielőtt megközelítené a sorsot, megtudja, hogy melyik autók vannak az Ön árkategóriájában. Ez csökkenti a sorsolásra fordított időt, amikor nem szeretne autókat keresni, mivel a szolgáltatás nem elérhető.

Ne hajtsa a nyomást. Az eladó nem akarja, hogy kimentek a márkakereskedéséből, így azt fogja mondani, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy abban a pillanatban aláírja a szerződést. Ne foglalkozz vele. Tedd meg, mi a legjobb az Ön számára, és ha kell egy kis időt arra, hogy gondolkozzon róla, tegye meg a szükséges időt.

Most, hogy megvan a tudása ebből a cikkből, teljes mértékben fel kell készülnie arra, hogy odakinn menjen, és hogy ezt az értékesítőt dolgozzon az Ön számára. Nagyszerű árat kapsz, találsz egy csodálatos autót, és mindent rekordidő alatt csinálsz. A barátaidat és a családodat, akik azt akarják, hogy segítsen nekik legközelebb, amikor autót akarnak!