Keressen egy vízvezeték-szerelőt, amely jól fogja elvégezni a munkátSokannak fogalmunk sincs arról, hogy a vízvezeték hogyan működik. Néhány egyszerű tipp és trükkö ismerete segít a pénzének a kezedben tartásában, nem pedig a vízvezeték-szerelőnél. Időnként fel kell hívni a vízvezeték-szerelőt, de néhány tanács betartásával megelőző intézkedéseket tehet, és megállíthatja a problémát, még azelőtt, hogy megkezdődne.

Forrasztás a biztonság szempontjából. Amikor rézcsövet forraszt, akkor a lángot a rézcsőre kell irányítani. A fáklya lángjának négy hüvelyk távolságra kell lennie a csövektől. A lángot közvetlenül arra a pontra kell irányítani, ahol a rézcsöveket le kell választani.

Ne félj szakembert hívni. Ne vállaljon munkát pénzmegtakarítás céljából, ha nem biztos benne, hogyan tudja megjavítani. Professzionális vízvezeték-szerelő hívása pénzt takarít meg, a tapasztalat és a know-how gyorsabban és kevesebb gonddal megoldhatja a problémát.

Győződjön meg róla, hogy tudja, hol található az otthoni vízlefolyás. Soha nem tudhatja, mikor lehet vészhelyzet, ha törött cső vagy sérült csatlakozás van, amely miatt azonnal ki kell kapcsolni a vizet. Ezenkívül minden vízvezeték-projekt elindítása előtt elengedhetetlen annak ismerete, hogy hol van a lezárás, ha valami rosszra fordul.

Ne engedje, hogy a folyékony zsír forró vízzel könnyen lemosható a csatornában. Noha a zsír a kezdeti vízelvezetésnél elfolyhat, a hőmérsékleti változás nem vesz igénybe sokáig, mivel a csövein áthaladva folyékonyról szilárdra változik. A zsírnak a mosogatóba történő ismételt megszokása egy biztos módszer, amely biztosítja a nehezen elérhető, eltömődés kialakulását a jövőben.

Csoportosítsa az összes vízvezeték-javítást, mielőtt egy vízvezeték-szerelőt ütemez. Ellenőrizze az összes szerelvényt és csaptelepet. Ha valami csöpög, fut vagy eldugult, készítsen listát a vízvezeték-szerelőről. Ilyen módon, amikor a vízvezeték-szerelő jön, minden látogatást elvégezhetnek egy látogatás alatt. Ez csökkenti a költségeket.

Ne engedje, hogy a csaptelep szivárogjon. Tudta, hogy egy szivárgó csaptelep naponta kb. 150 liter vizet pazarolhat el? Ha van szivárgása, soha ne hagyja figyelmen kívül. Lehet, hogy a csapból vagy a csövekből származik. Folyamatosan ellenőrizze a csöveket és csaptelepeket, hogy nincs-e nedvesség vagy kis szivárgás.

Ne tegye a kezét a hulladékkezelőbe az eltömődések eltávolításához. Ez potenciálisan káros lehet. Mindig használjon fogót, hogy kijusson minden, ami a hulladékba kerül. A fogó használata sokkal biztonságosabb, és ügyeljen arra, hogy keze ne vágódjon le a szemétkosár éles pengéin.

Ha minden hónapban csésze bármilyen szódabikarbóna, majd egy csésze fehér ecet tölt be, a csatorna simán működik. Fedje le dugóval vagy rongygal, mert kémiai reakció biztosan bekövetkezik a csöveiben. Néhány perc múlva öblítse ki forrásban lévő vízzel. Időnként ezt meg kell őriznie a csövektől a haj és a szappan.

Noha ártalmatlannak tűnik, soha ne végezzen burgonyahéjat a szemétgyűjtőn. A látszólag ártalmatlan ételek kémiai összetétele lehetővé teszi, hogy a burgonya vastag, viszkózus anyaggá alakuljon, amely maga elpusztíthatja az ártalmatlanítást, és ezzel teljesen használhatatlanná teheti.

Remélhetőleg ez a cikk segített kicsit többet megtudni a vízvezeték-szerelvényről és arról, hogyan lehet megállítani a kérdéseket, mielőtt azok megkezdődnének. Megtanulva és megismerve, amint azt a cikk is tárgyalta, biztos lehet benne, hogy évente megtakarít néhány dollárt. A vízvezeték-katasztrófák nagyon sokba kerülhetnek, ezért használja ezt a tanácsot!