Erősítse a cikkmarketinget ezekkel a nagyszerű ötletekkel!

A cikkmarketing egy nagyszerű promóciós forma az Ön online cége számára. A friss, eredeti cikkek előállítása és a kulcsszó kutatással kapcsolatos kellő gondossággal végzett munka a legjobb módja annak, hogy nagyszerű tartalmat állítson fel, amely évekig nagy forgalom forrása lesz. Ezek a javaslatok segíteni fognak abban, hogy győzzön a cikkmarketingben.


Távolodjon el a merev AP-stílusszabályoktól és -szabályoktól, amikor SEO céllal ír. Ez segíthet abban, hogy maximalizálja az interneten való megjelenését. Ha nem tartja magát szorosan ezekhez a szabályokhoz, a cikkeit a keresőmotorok magasabbra rangsorolják.


Győződjön meg róla, hogy a cikke első bekezdése a legjobb. A keresőmotorok és az olvasók az első bekezdést tekintik a cikk legfontosabb részének. Azzal, hogy a cikk első bekezdésébe a leglényegesebb információkat építed be, megragadhatod az olvasó figyelmét. Ne kínáljon túl sokat túl hamar. Nem szeretné, ha az olvasók elkattintanának a cikkből, mielőtt befejeznék.


Nagy hangsúlyt fektessen a cikkei minőségére. Ha túl sokat ír, és úgy érzi, hogy a minősége szenved a mennyiség miatt, lassítson. Nem szégyen, ha valóban időt szán egy minőségi cikk megírására, még akkor sem, ha ez azt jelenti, hogy nem küld be annyi cikket, mint amennyit szokott.


Legyen zökkenőmentes a cikkek áramlása. Minden cikk végén kellene lennie egy felhívásnak a cselekvésre, de sokszor ezek túlságosan is nyilvánvalóak. A cikkeinek közvetlenül a cselekvésre való felhívásba kell átfolynia anélkül, hogy az olvasói észrevennék, hogy ez történik. Gyakorolja ezt addig, amíg nem válik számára természetessé.


Ellenőrizze kétszer a linkjeit. Amint a cikkei megjelenik, látogassa meg. Kattintson minden benne lévő linkre, hogy meggyőződjön arról, hogy mindegyik pontos és helyesen működik. Nem akarja, hogy az olvasóit egy 404-es képernyőre vagy egy véletlenszerű weboldalra küldje, amelynek semmi köze önhöz vagy a cikkeihez.


Rendkívül fontos, hogy a cikk témájához kapcsolódó kulcsszavakat hozzon létre, ha azt szeretné, hogy a cikkét sokan nézzék meg. Ha nem teszi be ezeket a releváns kulcsszavakat, a cikke nem fog sok megtekintést kapni, ami azt jelenti, hogy az egész kemény munkát a semmiért végezte.


Válasszon olyan témát a cikkeihez, amely arra összpontosít, hogyan segíthet az embereknek. Ha kérdésekre válaszol, megpróbál problémákat megoldani, vagy ír egy "hogyan kell" cikket valamiről, megmutathatja másoknak, hogy jártas az iparágadban. Az emberek szeretnék majd felkeresni és többet megtudni önről, ha úgy érzik, hogy tud nekik segíteni.


Legyen óvatos, amikor sok cikk könyvtárhoz csatlakozik. Előfordulhat, hogy némelyikük valójában ugyanaz a végső könyvtár, különböző oldalakkal szétszórva, a nagyobb webes jelenlét érdekében. Ez azt jelenti, hogy a végén lehet, hogy csak magaddal versenyzel az olvasókért, és ez hatalmas idő- és erőfeszítéspazarlás.


A bullet pointok nagyszerű módja annak, hogy hangsúlyozza bármely termék minőségét, amelyet egy cikken keresztül tol, de nem szabad túlságosan támaszkodnia ezekre. A cikkeinek továbbra is releváns tartalomra van szükségük, és ha túlságosan a felsoroláspontokra támaszkodik, az úgy tűnik, mintha csak lemásolta volna a gyártó által nyújtott előnyöket.


Ahelyett, hogy hagyományos e-mail hirdetést tervezne és terjesztene, formálja cikkformátumba a dobását. A cikk formája lehet történet, szerkesztőségi cikk vagy tájékoztató cikk. A hirdetése érdekes, objektív funkciónak álcázása arra hívja fel az olvasókat, hogy belemerüljenek a cikkbe, anélkül, hogy azt azonnal reklámnak vagy eladási dobásnak éreznék.


Biztos lehet benne, hogy nyerni fog a cikkmarketinggel, ha megtanul mindent, amit csak tudni lehet. Egyetlen elképesztő cikk hosszú távú hatással lehet a forgalomáramlásra. Kövesse a fent bemutatott tippeket, és máris jó úton halad a siker felé a cikkmarketingben.