Ellenőrizze ezeket a tippeket, ha az új autó piacon van

Lehet, hogy nem volt múltja használt vagy új jármű vásárlásakor. Talán további információra lenne szüksége, hogy jobban tudjon kezelni magát a tárgyalások során. Megfelelő felkészülés esetén minden sokkal jobban működik. Használja a következő tippeket, hogy megkapja azt, amit valóban vágya.

Hozzon egy barátot az autójára. Ez a személy bárki lehet, munkatárs vagy barát.

Kérjen hozzá információkat és visszajelzéseket a családtól és a barátaitól. Lenyűgözve vannak az általuk készített autók? Sajnálják a sajátjukat? Mit tudnak más modellekről?

Soha ne vitassa meg az előlegeket, az ösztönzőket vagy a kívánt dolgokat, amíg az ár nem alakul ki. Ezeket eltávolítják a legalacsonyabb árból. Valószínűleg így fogja kapni a legjobb árat.

Ne zárja be magát a kereskedőtől történő vásárlásba az egyetlen lehetőség. Lehet, hogy sokkolta, amikor azt találja, hogy a kívánt autó könnyen megvásárolható magántulajdonostól vagy kis tételtől. Nagyszerű autót találhat magántulajdonosnál.

A próbavezetés elengedhetetlen. Nem számít, mennyire tökéletes az autó, tesztelje ki vásárlás előtt. Az autóvezetés érzése nem helyettesíthető.A kellemetlen meglepetésed lehet, ha durva utazással jár, vagy éppen nem az, amit várt.

Sok eladó havi kvótával rendelkezik. Használja ezt a rendszert az Ön előnyeire, ha a hónap végén autókereskedésbe lép. Azok az eladók, akik még egy akciót szeretnének eladni. Ez segít abban, hogy több tere van a kért ár csökkentésére.

Új jármű vásárlása egyszerre félelmetes és fárasztó is lehet. Számos webhely lehetővé teszi a különböző járművek és az árak összehasonlítását egymás mellett. Ez megmentheti Önt abban, hogy hamarabb hozzon döntést.

Ne vitassa meg azonnal a kereskedelmet. Várja meg, hogy megvitassa a kereskedelmet, amíg határozott megállapodást nem köt az új járműről.

Soha ne írjon alá semmilyen automatikus szerződést, amíg az első elolvassa. Mielőtt aláírná, olvassa el a teljes szerződést.A dokumentumok aláírása jogilag kötelező erejű szerződések.Ha bármikor hazaviheti, hogy átnézze. Ha nem engedik meg, keressen egy másolatot.

Használt autó beszerzése előtt mindig erőfeszítéseket kell tennie a kutatás elvégzésére. Számos olyan internetes forrás található webhelyen, amely becslést nyújt Önnek arra, hogy miért adhatja el autóját. Használhatja a NADA-t vagy a Kelly Blue Book-ot, hogy kitaláljon egy autó értékét. Ha autókereskedőjének van olyan autója, amely nem éri meg a díjat, keressen más helyeken.

Az ösztönzőket meg kell vizsgálni a tárgyalások megkezdése előtt. Tanulnia kell a banki díjakról, a jótállásokról, a garanciákról, a visszatérítésekről stb. Csak akkor tárgyalhat, ha tisztában van a különféle ajánlatokkal, mielőtt a kereskedésbe megérkezik, hogy megvásárolja.

Egyáltalán nem kell pénzt fizetnie a díjért! Ha úgy döntenek, hogy így folytatják, mondja meg nekik, hogy elutasítja az ajánlatot. Meg fogják győzni, hogy elmennél.

Ha az eladó a menedzserhöz megy a menedzser felé, hogy "bemutatja az ajánlatát" nekik, akkor még nem térnek vissza a legalacsonyabb ajánlathoz. Ügyeljen arra, hogy adjon meg egy újabb számláló ajánlatot, és nézze meg, mi történik. Nem akarják, hogy a folyamat túl sokáig elhúzódjon, tehát ezen a ponton a legalacsonyabb árat kínálják.

A nagy akciók nem csak varázslaton jelennek meg. Ki kell kitalálnia, hogyan lehet az ügyleteket megkötni, és hogyan kell együttmûködni az eladókkal és a taktikájukkal. Legyen felkészült arra, hogy a matematikával szemben álljon a sajátjával. Ne felejtse el, mit tett át ebben a cikkben, így jól felkészültél.