Anyanyelvű angol Nyelvtanár

FIATAL Anyanyelvű ANGOL tanár Budapest

Angol Nyelvtanulás a kezdőtől a felsőfokig anyanyelvi angol tanár vezetésével

Ára: 4000 Ft/ óra :       06703245671

Ha korrepetáláshoz, munkavállaláshoz vagy nyelvvizsgára felkészüléshez keresel egy fiatal anyanyelvi angol nyelvtanárt

jelentkezz be nálunk telefonon!  +36  - 70 - 3245671

anyanyelvi angol nyelvtanár budapest

                                                               Leo Tran

Hi! My name is Leo Tran. I am a native English teacher in Budapest.

Anyukám Magyar és ezért magyarul is jól beszélek.

Ha megbízható fordításra van szükséged, anyanyelvi fordítót szeretnél. Keress a saját adatbázisunkban, itt biztosan találsz megfelelőt!

Angol nyelvtanfolyam honlapunk azzal a céllal jött létre, hogy gyorsan, egyszerűen, könnyedén találhasd meg a számodra legmegfelelőbb angol magántanárt, tanfolyamot vagy fordítót!

Ha tanulni szeretnél angolul, anyanyelvi fordítót keresel, válogass kollégáink közt.

Legyen szükséged az angol tanítás vagy fordítás bármilyen formájára – angol anyanyelvű magántanárt keresel korrepetáláshoz vagy olyan nyelvtanárt, tanfolyamot, oktatást, fordítót vagy fordítói irodát – nálunk biztosan megtalálod a megfelelő tanulási lehetőséget!

Angol anyanyelvű magántanárok minden szinten a kezdőtől a felsőfokig. Ne szalaszd el ezt a fantasztikus lehetőséget! Minőség minden szinten. Ez az, amit kínál egy több mint öt éve diákokat tanító anyanyelvi angol magántanár.

anyanyelvi angol tanár budapest 11. kerület


Miben nyújthat többet/mást egy anyanyelvi angol tanár, mint a többiek?


  Mindenkinek van valamilyen elképzelése arról, hogyan kell, vagy hogyan érdemes nyelvet tanulni. Vannak, akik azt hangoztatják, az alapokat először is be kell magolni, sőt, egyesek szerint mindaddig nincs értelme egyáltalán megszólalni sem, amíg az ember be nem vágja az összes létező nyelvtani táblázatot. Mások a szelídebb módszerekben hisznek: videókat néznek, zenét hallgatnak a tanulni kívánt nyelven. Mikor a nyelvvizsgámra készültem, körbekérdeztem az ismerőseimet, milyen módszerekkel turbózhatnám föl minél gyorsabban a nyelvtudásomat, és a legtöbben egybehangzóan azt válaszolták: kezdjek járni egy anyanyelvi angol tanár óráira.

    Bevallom, nekem ezzel az ötlettel szemben kezdetben ellenérzéseim voltak, mert féltem, hogy meg se fogok tudni szólalni egy anyanyelvű előtt. Mégiscsak más az, mikor egy turistának kell két mondatos útbaigazítást adni, mint egy rendes beszélgetés a nyelvvizsga tételek valamelyikéről... de végül megfogadtam a tanácsot, és felkerestem egy volt osztálytársam anyanyelvi angol tanár ismerősét, és azt kell mondjam, nagyon jó döntés volt. Már az első találkozáskor sikerült teljesen feloldódnom vele, amiben persze benne volt az is, hogy egy hihetetlenül jó fej tanárt sikerült kifognom, de ezt leszámítva, maga a megközelítés, a nyelvoktatás logikája is sokkal, de sokkal jobban tetszett és érthetőbbnek tűnt számomra (még angolul el„magyar”ázva is), mint az addigi tanáraim módszereivel.

Az első és legfontosabb különbség az volt, hogy LEO beszélgetni igyekezett velem, számára az volt a legfontosabb, hogy tudjunk kommunikálni, kölcsönösen reagáljunk a másik szavaira. Ez nem jelenti azt, hogy nem javított ki, ha hibáztam, de azonnal teljes természetességgel folyt tovább a beszélgetés. Elmondta a helyes verziót, és – addigi tanáraimmal szemben – nem ismételte el többször az én hibás mondatomat, amivel sokat segített, hogy a helyes változat rögzüljön.

Ugyanígy volt a kiejtésnél: ha (az elfogadhatóbbnál durvább) akcentussal mondtam valamit, egyszer elmondatta velem szépen, majd igyekezett az adott szót többször is belekeverni a beszédjébe, hogy halljam. Azt is nagyon értékeltem, hogy megtanulhattam néhány olyan kifejezést, amit egy profin beszélő magyar sem ismer, vagy legalábbis nem használ olyan természetességgel, kivéve, ha angolok között él(t).

Mondják, hogy „nyelvében él a nemzet”, és azt hiszem, ahhoz, hogy igazán jó angolos legyen valaki, a szavak és szabályok bebiflázásán túl tényleg valahogy rá kell éreznie az angol mentalitásra is, és ebben egy anyanyelvi angol magántanár sokkal jobban tud segíteni, mint egy magyar.

    És az, hogy sokat beszéltem, hogy mikor bonyolultabb téma volt, akkor is meg kellett értetnem magam valahogy, nagyon sokat számított. Este zuhanyzás, fürdés közben is azon kaptam magam, hogy angolul fogalmazok fejben, és egész szép kis mondatokat sikerült összehoznom, mivel a következő órámig utánanéztem egy-két leginkább odaillő kifejezésnek. Ezeket pedig megjegyeztem, és később a nyelvvizsgán is fel tudtam használni. Azzal pedig, hogy igyekeztem megérteni a tanárt, észrevétlenül is ragadtak rám új szavak.

    Mire oda kerültem, már nem is volt bennem kérdés, tudtam, hogy jól fog sikerülni a nyelvvizsga, és így is lett. És meglepően keveset kellett magolnom meg nyelvtani táblázatokat nézegetnek hozzá. :)

    Egy szó, mint száz, nekem az a véleményem, hogy nagyon megéri egy anyanyelvi angol tanár segítségét kérni, ha valaki „igazi” angolt akar beszélni, nem csak „szótárangolt”. És gondolom, ez az összes többi nyelvre is igaz (mármint akkor persze anyanyelvi német/spanyol/kínai/örmény stb. tanárt keressen). A titok, hogy nem szabad úgy hozzáállni, mint egy tantárgyhoz, hanem azt kell felfedezni, hogyan tágul a világ minden egyes új kifejezés elsajátításával.

 Az alábbi Anyanyelvi angol tanár szöveget a Google fordította le. Hiába a mesterséges intelligencia még nem érte utol az embert. Tanulj angolul most!
+36  - 70 - 3245671


Számos elmélet és vélemény foglalkozik az angol nyelvtanítással kapcsolatban, de itt szeretnék foglalkozni a kezdetektől megtanított tanítással.


Amint találkozik a tanulóval, lassan üdvözli őket egy általánosan használt üdvözlőlapon, ami nem szleng. "Helló, hogy vagy?" sokkal jobb, mint a "mi történik" vagy "hows ez megy."? Később, amikor a hallgató nyer bizalmat, és egyre több angol helyzetben tudták tanítani szélesebb körű üdvözlő stílus. A köszöntések rendkívül fontosak egyes kultúrákban, és csak azért, hogy képesek legyenek üdvözölni valakit az anyanyelvükön, hosszú utat tehetnek a tanuló iránti bizalom erősítésében.


Az angol hangjai nagyon fontosak, és könnyedén el tudnak menekülni a szakadatlan fültől, így a fonikát mélységben kell lefedni mind a hallgatással, mind a beszéddel. Néhány diák már megtanulta a nyelvtant és a helyesírást, de keveset vagy semmit sem tud arról, hogyan lehet megkülönböztetni bizonyos hangokat. Tartsa be a magánhangzókat, a mássalhangzókat és a keverékeket, hogy a hallgatód ne féljen új és nehéz szavakat tanulni és beszélni. el kell olvasni az olvasást, de a fő hangsúlyt kell fűznie, ha a cél az angol beszélgetés.


Kezdjük a diákok életével és tanítsuk őket, kérve korukat, születési helyüket, családjukat, háziállataikat, hobbijaikat, munkájukat, iskoláztatásukat és így tovább. Ezek a dolgok rendkívül hasznosak lehetnek olyan diákok számára, akik angol nyelvű országban kívánnak élni vagy tartózkodni.


Próbáld meg megtartani a kapcsolódó szókincs témákat ugyanabban a kategóriában, például nem tanít családot, akkor a színeket, majd menj vissza a családba. Próbáljon meg ugyanabban a területen tartani egy ideig.


A játékok nagyon jóak, és könnyedén fel tudnak könnyíteni egy osztályt, és izgalmat adhatnak az egyébként nagyon unalmas témának. Társasjátékok, kártyák, rejtvények mind használhatók, és arra ösztönzik a diákokat, hogy angolul megjegyzik minden lehetőséget.


A házi feladat létfontosságú, de leginkább felül kell vizsgálnia a témákat új, új anyagok hozzáadásával. Használja továbbá a különféle médiafajtákat, például filmeket, zenét, rádiót és TV-t. Ezek nagyszerű tanárok lehetnek, ahogy a gyerekek jól ismerik.


Próbáld meg tartani az órákat érdekes, vidám és szórakoztató. Ne haragudjon túl sokan a diáknak, ha hibázik, vagy elveszítik az osztály élvezetét.

Főoldal az angol anyanyelvi tanár oldalról