Bővítse ismereteit webfejlesztési készségeinek

Függetlenül attól, hogy először hoz létre webhelyet, vagy tapasztalt profi, mindig ne feledje, hogy a kialakítás nagyon fontos szempontja. Ha biztosítja, hogy webhelyét a látogatók könnyen használják, vizuálisan tetszetős és rengeteg nagyszerű tartalmat tartalmaz, sok olyan látogatót generálhat, akiknek nagyobb esélyük van a visszatérésre. Olvassa el néhány mesés tippet a csodálatos eredmények létrehozásáról a webdizájnban.

Ellenőrizze, hogy az összes weboldal valóban rendelkezik-e címmel, és győződjön meg arról, hogy leíró jellegűek. Meglepő számú ott található weboldal neve "felirat nélküli dokumentum" vagy "új dokumentum". Ez nemcsak megtagadja a látogatók hasznos információit az Ön webhelyének emlékezetéhez, hanem abszolút megsemmisíti az Ön SEO-ját is, mivel a keresőmotorok súlyosan súlyozzák az oldal címeit a webhelyek rangsorolásakor.

Használjon leíró címet. Számos webhelytulajdonos elfelejti elnevezni oldalát, vagy elnevezni valami általános, például a "Welcome page" oldalt. A keresőmotorok a címek leírását használják rangsorolásukban, tehát ügyeljen arra, hogy a lehető legelemesebb legyen, anélkül, hogy a fedélzetre menne. Győződjön meg arról, hogy használható-e a nézők és a keresőmotorok számára.

Annak érdekében, hogy a webhely látogatóinak könnyedén tájékozódhassanak az Ön webhelyén, tervezzék meg úgy, hogy könnyen megkönnyítsék a „dolgok” megtalálását. Ha van egy egyszerű webhelye, amely megkönnyíti az információk megtalálását, sokkal hosszabb ideig tartja ott a látogatókat. Ha megnehezíti őket, akkor frusztráltak és távoznak.

Tudjon meg többet a kulcsszavakról a kutatás révén. Miközben elsősorban a webhely látogatói számára hasznos információkkal kell szolgálnia, ugyanakkor ügyfélbázist is meg kell szereznie. Ha azt szeretné, hogy webhelye sikeres legyen, meg kell értenie, hogyan kell a kulcsszavakat megfelelően használni.

Mindig arra kell törekednie, hogy testreszabott hibaoldalt készítsen a webhelyén; ennek az oldalnak tartalmaznia kell egy alapvető webhelytérképet, amely a felhasználókat az Ön webhelyének főbb szakaszaihoz kapcsolja. Ez biztosítja, hogy ha a látogatók rossz linket követnek, vagy ha helytelenül írják be az Ön URL-jét, akkor képesek lesznek megtalálni azt, amit keresnek.

Helyezzen el egy linkek oldalt a webhelyén, és használja azt a webhely céljához kapcsolódó különféle források biztosításához. Önnek különféle linkeket is tartalmaznia kell, ideértve azokat a linkeket is, amelyek linkeket kínálnak az Ön webhelyére. Ha a kapcsolódó webhelyek visszatérnek az Ön webhelyére, akkor a webhely rangsorolása feljebb lép a keresési eredményoldalakon.

Webhelyének minden oldalán legyen mód arra, hogy visszatérjen a főoldalra vagy a "kezdőlapra". Ez biztosítja, hogy amikor a felhasználók mélyebben navigálnak az Ön webhelyére, akkor mindig rendelkezésükre állnak az újjáépítés, ha elveszítik a helyüket, ami a jelenlegi oldalukra jutott.

A webhely létrehozásának elősegítéséhez meg kell tanulnia a HTML-t. A HTML ismerete segít megérteni a weboldal működését. Amikor megérti, hogyan működik egy webhely, beillesztheti saját HTML-kódját a webhelyébe. Ez segít a módosítások könnyű javításában anélkül, hogy webhelyének felépítéséhez külső programokra kellene támaszkodnia. Más szavakkal, jobban ellenőrizheti webhelye tartalmát.

Győződjön meg arról, hogy a betöltési idők mindenkor megegyeznek. A legtöbb látogató távozik, ha hosszú időbe telik az oldal betöltése. Használjon kevesebb grafikát, kerülje el a Flash alkalmazást, és optimalizálja a HTML-t.

Minél nehezebben hajlandó dolgozni a webhelytervezési ismeretek megismerésében, annál könnyebb lesz elsajátítani ezeket. Kezdje egyszerű oldalak készítésével, amelyeket még az interneten sem tesz közzé, csak így láthatja, hogy az alapok hogyan működnek. Gyakorolni kell egy bizonyos ponton, miért ne kezdje el most?

Nyerjen vásárlójának jó akaratát egy jól megtervezett, könnyen navigálható weboldallal. Ez a képesség hozzájárul az online sikerhez, ami javíthatja pénzügyi sikerét is.