Ingatlan fotózás nem működik profi ingatlan fotós nélkül?

A nagy számok törvénye alapján, valahogyan működik. Ahogy Balatonra is le lehet jutni Trabanttal, és sátorban is lehet éjszakázni. A kérés inkább az, mennyi időt szánunk az útra kerékcserével együtt, s hogy puha ágyba akarunk-e aludni, vagy megteszi a vékony jógamatrac hosszútávon is?

A profi ingatlan fotós, ahogyan egy megbízható autó is, abban segít, hogy gyorsabban jussunk el a célig. Nem a Balatont ígéri, csak a kényelmes, gyors utat. Az autó a legjobb optika, a tudás pedig olyan, mint GPS és autóversenyző tudása a sofőr fejében. A választás szabad, az eredmény magáért beszél.

A tucat képek, az amatőr megoldások nem teszik lehetővé, hogy az ingatlan feltűnő legyen. S, hogy ne vesszünk el a rengeteg hirdető között, hívjuk fel a profi ingatlanfotóst. És rendeljük meg a fotósorozatot a lakásunkról, házunkról, irodánkról, raktárunkról. Legyen bármilyen ingatlanunk, nem vesztünk semmit azzal, ha profira bízzuk a fotózást. Sőt.

ingatlan fotós és ingatlan fotózás

Mit is nyerünk tulajdonképpen az ingatlan fotózás által?

Időt biztosan. Amíg magunk rengeteg időt pocsékolunk el, mire valamire való eredményt érünk el, addig a profi néhány óra alatt végigfotózza az ingatlant, s másnap már fel is tehetjük a hirdetést az új képekkel.

Van egy gyilkos mondat, mely megöli az üzletkötés lehetőségét. Így hangzik: Jó lesz az úgy!

Pedig nem. A kompromisszum az ingatlanok fotózásánál öngólt jelent. Hiszen az ingatlan értékének mindösszesen 1-4 ezrelékét, igen ismétlem, mindösszesen 1-4 ezrelékét költsük el a fotózásra. ellenértékképpen pedig a legtöbb esetben ennek sokszorosát spóroljuk meg.

Miért?

Egyszerűen azért, mert a szuper fotók miatt gyorsabban értékesítjük az ingatlant, gyorsabban jönnek a komoly szándékú érdeklődők. Mivel egymásnak adják majd a kilincset, érzik, nincs lehetőségük túl nagy alkura. Vagyis egészen egyszerűen jobb áron kelhet el az ingatlan a verseny miatt.

Nézzünk egy példát. Az ingatlan értékesítési ára 29. 000. 000 (huszonkilencmillió) forint. A fotózás ára 45. 000 (negyvenötezer) forint. Bevett megoldás, hogy az alkuhoz szokott vevő készpénzzel a „kezükben” öt-tíz százalékot alkudnának. Ez jelen esetben 1. 500. 000 – 3. 000. 000 forintot jelentene.

De mi történik, ha verseny nagyobb a vevők között, mint a hasonló lakások árai között. Bizony, nem fognak ilyan bártan „aláígérni+. Ha csak néhány százezer forintot is „visszavesznek” az alkuból. a többszörösét hozza vissza a fotózás. igen, akár a tíz- húszszorosát is. És ez csak egy példa. Minél nagyobb az ingatlan értéke, annál nagyobb a fotózás által hozott haszon, mint a kifizetett költség.

Van még kérdés? Hívjon.